Vrei o sticla personalizata sau un cadou business? Noi iti oferim solutia!
Spune-ne cantitatea, capacitea sticlelor, bugetul alocat iar noi iti vom oferi Solutia.

Un produs promotional din sticla, o sticla cu mesaj in interior, o sticla cu numele companiei tale in culorile dvs., sticle cu logo companie, sticla aniverasare cu cifre, sticle pentru nunti cu numele mirilori, cu diferiti figurile din sticla in interior, sticla cu sportive – masina de curse, fotbalisti, skiori, sau orice alt sport, sticle cu profesii – constructii, pompier, potist, medic, stomatilog sau orice alta profesie, sticle de sarbatori, sticle de Sf Valentin, sticle pentru Paste, cadouri pentru colegi si parteneri.

Te asteptam cu idei, cereri, imagine iar consultantii nostri iti vor oferi cea mai buna solutie.

In functie de sticlele alese impreuna acesta pot avea 200, 350, 500 sau 700 ml capacitate. Pentru alte capacitati va fi mult mai greu de imbuteliat timpul de asteptare fiind considerabil mai mare.
Plecand de la ideea dvs putem alege forma sticle, capacitatea, tipul amabalajului si nu in ultimul rand sa imbinam origininalitatea cu un distilat de cea mai buna calitate.

Sticlele le putem imbutelia la partenerii nostri Bucium Iasi si Distilaria Voica, doi dintre cei mai cunoscuti producatori de rachiuri de fructe – pere, mere, prune, visina, horinca sau palinca.

Nu iti recomandam ca aceste sticle sa fie umplute cu bautura de dvs ci sa apelati numai la firme autorizate cu imbuteliarea acestor sticle. Orice alta sursa de bauturi alcoolice nu o recomandam si contravine legislatiei in vigoare.
Orice cadou are nevoie de un ambalaj pe masura. Va vom oferi informatii despre toate posibilitatile de ambalare: cutii carton de tip cadou, cutii de lemn, cutii din plastic transparent, solutii speciale pentru transport atat in tara cat si in stainatate. Poti accesa www.cutiivin.ro pentru mai multe produse. Intotdeauna produsele realizate manual vor fi apreciate si va vor ajuta sa oferiti ceva special, un cadou aparte care nu se gaseste in orice raft de magazin. Ceva ce va poate reprezenta, un cadou unic
.
Suntem singurul producator de acest gen de cadouri din Romania.