Cumparaturi online sau prin telefon la nr: 021 256.15.69! Livrare la domiciliu!
Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont nou gratuit!
Tuica de prune Distilate naturale din fructe - tuica romaneasca, distilate naturale, fructe, cadouri, magazin, virtual
TelVerde
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
CornersCorners CornersCorners Vinuri de Colectie
Link http://www.tuicadeprune.ro/banner_exchange/ Link http://blog.vinuridecolectie.ro/

Evenimente trecute:

SIMEI 2009 - MILANO

SIMEI 2009 - MILANO

Mai mult de 6 miliarde de hl de bauturi sunt consumate in mod traditional in lume. Acest consum este intr-o continua crestere de la an la an, in special in cazul bauturilor racoritoare. Acest sector important are nevoie imbunatatiri dpdv tehnologic , echipamente si masini pentru imbunatatirea calitatii si pentru controlul costurilor de productie.
Aceasta expozitie are loc odata la 2 ani si este una din cele mai mari expozitii specializate, care prezinta, in acelasi timp, tot felul de echipamente, masini, tehnologii noi pentru oenologie, ambalaje, sisteme de imbuteliere, echipamente pentru industria de bauturi (vin, bere, bauturi carbogazoase, sucuri, bauturi alcoolice, oteturi, uleiuri …)
Profilul expozantului: producatori si distribuitori de echipamente, masini pentru vinificatie, pentru productia, procesarea, imbutelierea si ambalarea bauturilor.
Profilul vizitatorului: producatori, imbuteliatori si distribuitori de orice fel de bautura (vin, ape minerale, bere, sucuri, bauturi alcoolice, oteturi si uleiuri …)

La cea dea XXI-a editie din Noiembrie 2005 au participat 778 companii din 25 de tari, suprafata expozitiei 86.000 mp, vizitatori 51.760 dintre care 9.716 straini din 100 tari.

Click aici pentru a vizita siteul dedicat evenimentului!
<< inapoi
CornersCorners Corners
Newsletter gratuit:
E-mail:
Corners


© Copyright 2005 - 2020 - BTC Glass Design.