Cumparaturi online sau prin telefon la nr: 021 256.15.69! Livrare la domiciliu!
Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont nou gratuit!
Tuica de prune Distilate naturale din fructe - tuica romaneasca, distilate naturale, fructe, cadouri, magazin, virtual
TelVerde
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
CornersCorners CornersCorners Vinuri de Colectie
Link http://www.tuicadeprune.ro/banner_exchange/ Link http://blog.vinuridecolectie.ro/

Evenimente trecute:

EXPOVIN MOLDOVA 2009 - CHISINAU

EXPOVIN MOLDOVA 2009 - CHISINAU

"ExpoVin Moldova" expozitia internationala specializata - anuala - este unul din evenimentele importante in agenda ramurii vinicole din Moldova.
Prima editie a "ExpoVin Moldova" a avut loc in 1992, an in care a fost expozitia productiei vinicole "Wine International’ 92".
La prima editie au participat lideri ai productiei de vinuri din Moldova si CSI, primii oaspeti occidentali fiind compania-exportatoare de dopuri din pluta CONRADO VILAR (Spania) si furnizorul german de utilaje tehnologice KRONES. Din 1995 expozitia poarta denumirea VINMOLDOVA.
Cu aceasta titulatura ea a fost trecuta in 1996 pe lista detinatorilor Mentiunii acordate de Uniunea Internationala a Expozitiilor si Tirguri, fapt care a venit sa-i confirme aportul substantial la dezvoltarea ramurii vinicole in Republica Moldova.
Еxpozitia Internationala VINMOLDOVA poate fi considerata o "oglinda fidela" a situatiei pe piata de desfacere a vinurilor, deoarece parcursul sau din 1992 pana acum a cunoscut aceleasi ascensiuni si declinuri, cifra participantilor osciland la diferite editii intre 40 si 181.
Participand an de an la expozitie multe companii autohtone si-au asigurat posibilitatea de a opera importante modernizari ale proceselor tehnologice si de a spori competitivitatea productiei lor.
In ultima perioada de timp s-a stabilizat componenta unui nucleu de participanti permanenti, pe care il formeaza circa 70 de companii. Printre ele figureaza nu numai producatorii moldoveni de vinuri si bauturi alcoolice, dar, de asemenea, companii din strainatate-furnizoare permanente de materiale si utilaje pe piata noastra interna: KHS A.G., PALL SEITSCHENK FILTERSYSTEME GMBH, GULTIG KORKEN (Germania), TECNO-FOOD GROUP, TMCI PADOVAN S.P.A, AGROTECNICA ITALIANA Ltd. (Italia), RAVENA (Slovacia).
Anul 2003 a marcat o cotitura serioasa in organizarea traditionala a expozitiei. Ea a intrat intr-o noua faza de dezvoltare, primind si o alta denumire - ExpoVin Moldova.

In conformitate cu noua sa conceptie, "ExpoVin Moldova" a delimitat teritorial si tematic principalele compartimente - "Vinuri si bauturi tari" si "Echipamente si accesorii".
In anul 2005 expozitia "ExpoVin Moldova" a fost supusa unui audit expozitional international. Spatiul expozitiei a constituit 3289,5 m.p., In cadrul ei au participat 164 de companii din 16 tari, 38 de companii noi, din 11400 de vizitatori - 74,3% au constituit specialisti, dintre care 22,5 - de peste hotare.
In anul 2006 expozitia "ExpoVin Moldova" si-a celebrat cea de-a 15-a aniversare jubiliara.
Expozitia "ExpoVin Moldova'2008" a efectuat al doilea in istoria sa audit international in domeniul expozitional. Numarul vizitatorilor la expozitie a crescut in comparatie cu cel precedent aproximativ de doua ori (mai mult de 12530), mentionind nivelul inalt al specialistilor – 87%, 29% din respondenti s-au dovedit a fi manageri de inalt nivel, 18% - tehnologi, 13% - manageri de nivel mediu, 80% din vizitatorii expozitiei sunt din Republica Moldova, 6% - din Ucraina, 5% - din Rusia, 4% - din Romania, 5% - din 25 de tari ale lumii.

De asemenea se va desfasura si Gala Vinului – o seara festiva cu dedicare vinurilor moldovenesti. Data desfasurarii: 18 februarie 2009
- Degustarea mostrelor prezentate la cel de-al XVIII Concurs International al Vinurilor si Bauturi Alcoolice.
- Festivitatea de premiere a laureatilor Concursului.

 

Click aici pentru a vizita siteul dedicat evenimentului!
<< inapoi
CornersCorners Corners
Newsletter gratuit:
E-mail:
Corners


© Copyright 2005 - 2020 - BTC Glass Design.