Anotimpuri Gastronomice 80 de retete de vara
Aceasta carte face parte din colectia Gastronomica publicata de edituta House of Guide. Alimentatia pe timp de vara are regulile ei simple, care aduc multe beneficii, atunci cand sunt respectate. De aceea pe timp de vara este indicat sa consumam cat mai multe fructe si legume proaspete si sa evitam preparatele grase, prea elaborate bogate in amidon. Meniul pe timp de vara trebuie sa contina rosii, ardei gras, dovlecei, zucchini, morcovi noi castraveti, patrunjel, marar, cirese, piersici, caise, visine, fara a evita un fruct excelent pentru detoxifierea organismului: pepenele rosu. De asemenea fructele de padure sunt o excelenta sursa de antioxidanti. Supele reci, sucurile naturale de fructe, limonadele, serbeturile de fructe, inghetatele de fructe facute in casa nu ar trebui sa lipseasca pe timpul verii. Cartea este impartita in patru mari capitole: Gustari, antreuri si salate, Supe si ciorbe, Feluri principale, Dulciuri si bauturi.
|
![]() Click pe poza pentru marire!
|

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Produsele sunt realizate manual si pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!