Bucataria Romaneasca de la 1841 pana astazi
|
Cartea face parte din categoria Arta Culinara Retete Culinare si a fost publicata de edituta House of Guide Publishing. Cartea ''Bucataria Romaneasca de la 1841 pana astazi'' se doreste a fi o calatorie prin toate zonele Romaniei ( Ardeal, Banat , Bucovina, Dobrogea, Maramures, Moldova, Muntenia si Oltenia). Prima parte a cartii scoate la iveala retete stravechi din bucataria neaosa romaneasca, pentru ca in final sa incheie aceasta calatorie cu retete delicioase ale bucatariei moderne cu influente internationale. Carte aeste structurata pe capitole in Aperitive si Gustari, Supe, Ciorbe si Borsuri, Feluri Principale, Garnituri Sosuri, Deserturi. O carte care dezvaluie secretele unui trai sanatos bazat pe alimente 100% naturale, o carte care prezinta evolutia uimitoare a bucatariei romanesti , o carte pe care o recomand iubitorilor de gastronomie.
|
Click pe poza pentru marire!
|

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Produsele sunt realizate manual si pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!

